Matka alkaa!

Teksti: | Julkaistu 8.7.2013

Tervetuloa Tavarafillarin uuteen blogiin! Tästä se lähtee: perheemme kolmannen pyörän metsästys. Mummopyörät, muoviset lastenistuimet ja city-Jopot ovat hallussa. Nyt haaveenamme on löytää menopeli, johon sulloa melkein koko pesueemme. Olemme länsimaisia normeja noudatteleva ydinperhe: meitä on neljä – äiti, isä, vauva ja taapero.

Ja kuulkaas: emme ole pyörähifistelijöitä, vaan innokkaita ja uteliaita ummikkoja. Emme ole huippukuntoisia himofillaroijia, vaan rapakuntoisia laiskiaisia. (Tiedä siis lukiessa: jos me pystymme tähän, pystyt sinäkin.) Haaveilemme helposta, rennosta ja tyylikkäästä laatikkopyörästä. Sitä käytetään ennen kaikkea kepeään kaupunkiajoon, mutta toki toivomme salaa, että pyörä muuttaa meidät vaihvihkaa Vähän Paremmiksi Ihmisiksi: sellaisiksi, jotka polkaisevat luontoretkelle sunnuntaina ja lopulta köröttävät koko saariston rengastien ympäri tuosta noin vain. Sellaisiksi, joilla on haarniskan vahvuiset reisilihakset. Sellaisiksi, joiden tukka tuivertuu ajaessa hunnuksi niskaan – ei sokaisevaksi matoksi naamalle. Katsotaan, miten käy.

Tavarafillari ja Babboe ovat luvanneet auttaa: saamme käyttöömme valitsemamme pyörän ja lupaamme raportoida rehellisesti, onko vekotin maineensa ja hintansa veroinen. Toivomme, että pähkäilymme antavat jotakin muillekin laatikkopyörän hankintaa harkitseville. Hypätkää tarakalle, pääsette mukaan. Eiku siis laatikkoon. Pirskeet pyörähtävät käyntiin nyt! Kippis!

Uudet ystävänne,

Laura, Aleksi, Sulo ja Uljas

IMG_2155

Ps. Tähdennettäköön vielä, että emme ole fillarinörttejä. (Ainakaan vielä.) Tykkäämme puhua paljon muustakin kuin pyöräteknisistä seikoista. Siksi Kolmannessa pyörässä höpötetään paljosta muustakin: sivutaan arkea lasten kanssa, mutta myös poljetaan välillä perhettä karkuun. Leivotaan epäonnistuneita kakkuja ja kaadetaan lasiin kuohuvaa. Tutkitaan Turkua ja matkataan kauemmas. Koukataan sivupoluille, kun siltä tuntuu.

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et):

Ilmoitus

Kommentit

4 vastausta postaukseen “Matka alkaa!”

 1. Teppo

  Tervetuloa laatikkoon, @loora!

  Ootteko jo miettineet, haluatteko kaksi- vai kolmipyöräisen Babboen? Big vai City? Sähköavustuksella vai ilman?

  Kannattaa siellä Turun suunnalla varmaan yhyttäytyä palstalaisista ainakin @juhuri n kanssa, sillä on kolmipyöräinen sähkö-Babboe ja se on ollut tosi tyytyväinen. Palstalla hengeilevalla @slane lla on polestaan kaksipyöräinen loota, vaikkakaan ei Babboe.

  Vastaa
 2. Hanna

  Mulle on käynyt Babboen city-e:n kanssa niin, että olen aivan hurahtanut pyörällä liikkumiseen. Tänäänkin ajettiin 30 km, kun käytiin Helsingin keskustassa. Hikinen bussimatka ei innosta enää yhtään! Saariston rengasreitti on haaveissa… 🙂

  Vastaa
  • Teppo

   @hannaoo, bongasinkohan mä teidät tänään Elielinaukiolla? Katselin Sanomatalon parvekkeelta, kun Babboe City tuli siihen hotellin eteen kaksi lasta kyydissä…

   Vastaa
 3. Hanna

  Joo, meidät bongasit! Hotellin aulassa on hyvät vessat…

  Vastaa

Jätä kommentti