Trendikästä

Teksti: | Julkaistu 12.7.2013

Kun on raskaana, näkee vauvamahoja kaikkialla. Kun on koliikkivauvan äiti, noteeraa muutkin henkihieverissä rääkyvien pirpanoiden vanhemmat kauppakeskuksessa (ja tekee mieli huutamaan, että I feel you!, mennä halaamaan ja/tai tarjoamaan kossua). Kun puuhaa laatikkopyörän hankinnan parissa, törmää perhepyöräilyjuttuihin kiihtyvällä tahdilla.

Viimeksi nyt, kun nostin jalat sohvapöydälle ja paneuduin lempijulkaisuuni Trendiin.

IMG_2966

Uusimmassa numerossa Amsterdamissa asuva suomalaiskoreografi listaa Amsterdamin pyöräilyilmiöt -top vitosen (erinomaiset pyörätiet, käytetyt Roetz-pyörät, lapset laatikoissa (whoomp! there it is!), kokoontaitettavat ajokit ja topakat säännöt). Kainalokuvassa freesi hollantilaisisä (miten hollantilaiset osaavatkin aina olla niin raikkaan ja hyvinvoivan näköisiä! Onko se se pyöräily?) roudaa kahta taaperoaan kaunihilla laatikkopyörällä. Ah, henkinen hollantilaisuus. Minulle se on olennainen osa laatikkopyöräkulttuurin viehätystä. Amsterdamissa kaikki on vähän paremmin. Ehkä kohta Turussa ja minunkin elämässäni. (Voi pyörä. Sinuun on ladattu kovat odotukset.)

Jutussa haastatellun koreografin nimi on muuten Cecilia Moisio. Pistää miettimään! Tietääkseni hän ei ole mitään sukua Tavarafillarin isälle, Teppo Moisiolle. Kukas lähtisi tutkimaan Moision sukuhaaraan liittyvää eriskummallista fillarifanitusgeeniä? Kai joku sukuseura voisi rahoittaa…

Suloista kesäviikonloppua!

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et):

Ilmoitus

Kommentit

2 vastausta postaukseen “Trendikästä”

 1. Teppo

  Oh, Cecilia! Valitettavasti ei ole sukua, sopisi mainiosti tarinaan fillarihullusta Moision suvusta.

  Siskoni @Mila tosin kävi Kööpenhaminassa myymässä TAUKO-vaatemerkkinsä vaatteita fillarin peräkärryyn rakennetusta myyntitelineestä. Sepä vasta oli trendikästä, se. (Tavarafillariblogiin tulee retkestä kuvapostaus lähiviikkoina, kunhan saadaan valmiiksi).

  Vastaa
 2. Hilppa

  Hei olen aivan myyty noista vaatteista!!!! @Teppo ja @Mila, vaadin alennuskuponkia Tavarafillarin lukijoille 😉

  Vastaa

Jätä kommentti