Maailman paras pakettikortti

Teksti: | Julkaistu 6.8.2013

Aleksin syntymäpäivänä se tapahtuu. Pakettikortti putoaa kuistin portaalle. Yritimme toimittaa suurta lähetystä… Pyörä on saapunut!

Yllätymme ja saatamme täristä vähän tohkeissamme. Toimitusajaksi povattiin maltillisesti jopa paria viikkoa, mutta lopulta saapumiseen ei mennyt edes kokonaista viikkoa, vaan vaivaiset viisi päivää. Olemme pökertyneen pöllämystyneitä. Posti on tämän päivän osalta kiinni, joten nyt on pakko nukkua yön yli. Hirvittävä kohtalo.

Seuraavana päivänä Aleksi ajaa Postiin, anteeksi, Itellaan. (En tule koskaan pääsemään tästä yli. Itella. Mikä hemmetin Itella!) Kun takapenkin kaataa alas, Babboe Big mahtuu runnomalla piskuiseen Fiat Puntoon nipin napin. (Nipin napin = kuski ei saa turvavyötään kiinni eikä vitosvaihdetta silmään tai pakkia päälle..) Laatikoita on kolme ja ne painavat kuulemma pal-jon.

pikku101

pikku124

Tosiaan, nyt tullaan tähän osuuteen: tilasimme pyörän kokoamattomana. Ei kannata kysyä, miksi. Emme osaa selittää. Asiaa kysyttiin ihan selvällä suomen kielellä Babboen nettikaupassa. Koska pyörä sponssataan meille blogin puolesta (kiitoksia ja palvontaa Tavarafillarin johtoportaan suuntaan vaan), emme kehdanneet klikkailla lisäpalveluita. Pyörän kokoaminen maksaa normaalisti 275 euroa ja on varmaan ihan joka sentin väärti. (Kannattaa muuten selvittää, voiko blogialennuksen kohdistaa kokoamispalveluun!)

Nå men. Me pääsemme nyt koekaniineiksi kokoamaan. Ihan just selviää, saadaanko kulkupeliä kokoon ollenkaan ja lentääkö kihlasormus jorpakkoon prosessin aikana. Let the games begin.

 

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): , , , ,

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti