Tarjolla treffiseuraa

Teksti: | Julkaistu 16.8.2013

Sana viikonvaihteeksi: If you love somebody, set them free, kuten jo tantraseksin pioneeri Sting aikanaan loilotti. Niin just. Olemme romanttisella päällä, emmekä ollenkaan omistushaluisia. Täten tahdomme erikseen muistuttaa, että meidän Babboe Bigiämme saa tulla koeajamaan, mikäli harkitsee moisen ostamista.

Muistutan kyllä taas, että kolmipyörän tekniikkaan ei kyllä pääse sisälle ekan viiden minuutin aikana. (Tai sitten olen vain hidas oppija..) Tärkeän tuntuman ajopelistä saa silti. Erittäin todennäköisesti jää koukkuun ja uppoaa tuossa tuokiossa pyörähaaveisiin.

Ottakaa yhteyttä meilitse (äl piste friman ät gmail piste com) tai tähän alle, jos treffit kiinnostavat! Ihan verkkareissa saa tulla ja neilikka napinlävessäkään ei ole välttämättömyys. Meillä on aika matala vaatimustaso. Tervetuloa.

IMG_3258

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et):

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti