Väistä Kantoliinaisä, täältä tulee Kaljaisä!

Teksti: | Julkaistu 24.8.2013

Aleksi tässä moro!

Elokuun tokavika viikko ja isin rahat jo loppu! Sittenhän pitää kerätä tyhjät pullo nurkista ja rullata lähimmälle pullonpalautuskoneelle. Tai viidenneksi lähinkin käy, jos samassa rakennuksessa sattuu sijaitsemaan Alko. Manhattanin Supermarkettiin siis, ja perinteiseen kansankauppaan kun ollaan menossa, pitää Sulon asusteeksi valita piraatti-Crocsit.

kuva1

Retken todellinen syy oli aiemmin julkaistu tieto Sinebrychoffin ja hopster-panimo Brooklyn Breweryn yhteistyöporterista joka ilmestyy Alkon hyllyille loppukuusta. Makuhermojen herättelyksi piti käydä ostamassa kasa portereita, varsinkin ’choffin oma perinteinen Porter, johon uutuus ehkä pohjautuu.

kuva3

Laatikkopyörän avoin kuljetustila on syksyllä optimaalinen tummien oluiden ystäville. Alkon lämpimästä hyllystä napattu pullo jäähtyy juuri sopivaan anniskelulämpötilaan pyörämatkan aikana!

kuva2

 

Suosittelemme! Babboe – the Beer Bike!

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): ,

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti