Luomulaatikko

Teksti: | Julkaistu 29.8.2013

Babboe-beibelle pitäisi täyttää jonkinlaista vauvakirjaa herttaisten arkimuistojen tallentamiseksi. Se sisältäisi ehdottomasti listan niistä tavallisista ja epätavallista tavaroista, joita Babboen laatikko vetää sisäänsä ja kuljettaa mukisematta. Kolme kitaraa. Neljä lasta. Neljä Ikea-kassillista kirpparikamaa. Valtaisan limoviikunan ja villakangasmattorullan. Ja niin edelleen.

Ja kymmenen kiloa pahvilaatikkoon pakattua luomua. Omenaa, sipulia, appelsiinia, kaurahiutaleita, kiivejä. Babboe goes bananas! (Valitan — minulla on erityislahjakkuus näihin englanninkielisiin sloganeihin.)

IMG_4130

Turkulaiset, hippiyteen taipuvaiset lukijat: kurkistakaa Luomukassiin, jollei se ole vielä tuttu. Mainio valikoima luomukamaa (syötävää ja muutakin) ja monta toimitusvaihtoehtoa. Kotiinkuljetus ei sekään maksa maltaita, mutta noutopisteitäkin piisaa: Koulukadun ABC, Fabbes-kahvila, Paraisten Garden Center, Kalenvantien Greenlips, Martin Kulttuuriolohuone, Nuoret Pajamestarit Kaarinassa… Luomukassin oma varasto Paraisilla. Eikä unohdeta Raisio Lifea, no, öö, Raisiossa. (En tiedä, mistä on kyse, mutta paikka nimeltä Raisio Life voi olla vain silkkaa parhautta!)

IMG_4124

Ps. Ai kauhee. En ole pitkään aikaan muistanut mainostaa blogialennusta. Sehän on selvää rahaa!

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): , ,

Ilmoitus

Kommentit

2 vastausta postaukseen “Luomulaatikko”

 1. Teppo

  Luomulaatikko laatikkopyörällä on kyllä elintasohippeys pähkinänkuoressa. 🙂

  Meidän pyörää on käytetty myös tavaran roudailuun hippimarkkinoille, useampaan otteeseen. Naapuri kuskaili luomuhunajaa, me pidettiin joskus liikkuvaa kirpparikojua kaupunginosan katukirppiksellä.

  Vastaa
 2. Ursula

  Olisipa ollut laatikkopyörä joskus reilu vuosi sitten kun käyttämäni luomukauppa toimitti laatikot noutopisteeseen naapurikaupunginosaan. Oli pikku säätäminen että sai kolme laatikkoa vihanneksia, jauhot, hiutaleet ja kananmunat pakattua peräkärryn ja pyörän kyytiin – lasten kanssa toki. (Peräkärryn painorajat? oliko jotain sellasia?)

  Vastaa

Jätä kommentti