Och samma på svenska

Teksti: | Julkaistu 11.9.2013

 

Rahalla saa nykymaailmassa kaikkea. Hollywood-hymyn. Matkan Kuuhun. Mitä vain, paitsi ruotsalaisen itsetunnon. (Jos olen väärässä, niin älkää hyvät ihmiset pantatko tietoa, vaan avautukaa kommenttilootassa!)

 

Taas se todistettiin, kun koeajajia saapui kylään. Ihastuttava perhe toiselta puolen Turun keskustaa ylitti joen ja saapui testaamaan Babboe Bigin. Pidin totista luentoa kolmipyörällä ajon kummallisuudesta ontuvilla englanninkielisillä termeillä, mutta herra Christer ei ollut moksiskaan, vaan hyppäsi saman tien satulaan. (Kyllä, hän on ruotsalainen.) Christerin mielitietty Mari taas ilmoitti lievässä paniikissa, ettei aio missään nimessä testata pyörää 2-vuotias Leo kyydissä. (Kyllä, Mari on suomalainen.)

Christer tahtoi heti viilettää erittäin jyrkän lähimäkemme ylös. Hän myös teki sen – riemusta hihkuen. Mari taas kiljui kauhusta. Mutta hyvinhän se meni. (Niinku nyt ruotsalaisilla aina kaikki, nii.)

leo

Marikin kokeili pyörää, ja oli yhtä hysteerinen kuin minä ekalla koeajollani. Eli hyppäsi vaistomaisesti satulasta alas ja luuli pyörän kaatuvan. Vakuuttelin hänelle, että tuo ensivaikutelma on mitä luonnollisin, mutta myös mitä petollisin. Siihen oikeasti tottuuMutta siis en mäkään sitä uskonut.

 

Entä lilla Leo? Hän taisi olla kyydistä semi-tohkeissaan. Siltä ainakin vaikutti. Ei noista suomalaisista aina oikein tiiä.

 

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): , ,

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti