Tilastonikkari tilittää

Teksti: | Julkaistu 23.9.2013

Varoitus: päivitys sisältää ainakin 67 hymyä.

 

Aleksi tässä moro!

 

Varmaan huomasitte, että kesä loppui? Katujen ihmisvilinästä ei ollut sunnuntaina tietoakaan. Nyt on tilaa laatikkopyöräillä juuri siinä rytmissä kuin lystää. Ehkäpä nyt on hyvä aika summata vastaantulijoiden kommentteja puolentoista kuukauden ajalta.

 

pyörräää

 

Laatikkopyörä tosiaan herättää huomiota. Hieman ujompi fillaroija voisi jopa tuskastua tilanteeseen. Kaikki palaute on kuitenkin ollut positiivista ja omien lasten innostus sekä vastaantulijoiden hymyt pelastavat kehnommankin päivän.
 

Turussa on näitä kulkupelejä vielä niin vähän että jokaisella reissulla törmää ”onpa hauskan näköinen… ööh. Tuota mikä tuo edes on?” -lausahduksiin. Örisevät puliukotkin tuntuvat virkistyvän hetkeksi ja kehuvat leveä hymy naamallaan. Onpa muutama humalikko pyytänyt päästä kyytiinkin. Pienen lisätienestin mahdollisuus siinä?
 
 kuva 1

Tarkempia tilastoja:

Kolme kertaa on kysytty ”Onko Babboe ton pyörän merkki ja saako näitä Suomesta?”
Neljä kertaa ollaan jääty keskustelemaan pyörän kallistumisominaisuuksista ja vanteiden laadusta.
Yhden kerran on jokilaivasta kömpinyt auringon korventama päivettämä pubiruusu neitonen kertomaan, että ”Olen joka päivä seurannut kun ajatte ohi ja turistien kanssa ihmetellään, kuinka hieno kapistus siinä on”.
Ja kolme kertaa on myös tuo geneerinen turisti lähestynyt kohteliaasti englantia taittaen.
Joka kerta on vähintään yksi lapsi pompannut rattaista huutamaan ”isii/äitii! Kato! Kato! Kato!”.

Neljä kertaa on kysytty pyörän hintaa.

Neljä kertaa on myös kysytty lataako sähköapu akkujaan pyöräilyn aikana.

Kolme kertaa on mainittu, kuinka ”juuri nähtiin Amsterdamissa näitä samanlaisia.”

 

pyörrräää

 

Ja ne hymyt. Hymyt ovat kivoja. Vähintään kahden korttelin välein on otettu vastaan sydämellinen sanaton palaute. Leikkipuistoissa on temmellys keskeytynyt hetkeksi ja vastaan ovat tulleet lasten hymyt. Ne vasta hymyjä onkin.

Ruuhkaisissa kohdissa kelloa soittaessa on aina annettu kohteliaasti tilaa eikä meille ole jaettu pienintäkään ärtymyksen siementä. Bussikuskit tosin ovat päättäneet suhtautua meihin kuin meitä ei olisikaan, mutta niin kai on aina oleva? Tuulilasien takaa on toki hymyjä sadellut. Voinko vielä alleviivata niitä hymyjä? Hymyyyyyt.

 

Notta onhan tämä siis hyvin ilahduttavaa matkantekoa, ja palaute on ainakin toistaiseksi hivellyt herkkää itsetuntoa. Nämä ovat varmaan niitä reaktioita joita kalliiden katumaasturien omistajat toivoisivat herättävänsä. Tämä ihan vinkkinä vaan heille.

Kuulemisiin!

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): ,

Ilmoitus

Kommentit

Yksi vastaus postaukseen “Tilastonikkari tilittää”

  1. Kirsi

    Juurikin näin. Parasta laatikolla ajaessa on sen sosiaalisuus. Tuntemattomat ihmiset tulevat juttelemaan. Ja enemmistö vastaantulijoista hymyilee ja se on ihanaa. Meillä on mahdollisuus levittää hyvää mieltä. Ja kyydissä olevat lapset kiljuvat riemusta. Omakin ärtymys katoaa.

    Vastaa

Jätä kommentti