Häät laatikossa?

Teksti: | Julkaistu 1.10.2013

Sen lisäksi, että totuttelemme elämään laatikkopyöräilijöinä, totuttelemme elämään kihlaparina. (Kihlapari – ihanan 50-lukulainen sana!) Fillaroinnin lomassa suunnittelemme siis häitä. Iih!

Häitähän ei voi suunnitella ilman tolkuttoman paksuja, painavia ja kalliita häälehtiä. (Älä väitä vastaan.) Pinoa plärätessä tämä foto pomppasi silmille brittijulkaisun sivuilta.

 

 

hää

 

Laatikkopyörä mukana häissä! Miksi ei?

Tällä kolmipyörällä roudattiin jäätelöä vieraille jonkun hipsteriaristokraattien häissä (kyllä – hipsteriaristokraatit ovat olemassaoleva ihmisryhmä). Me emme ehkä tarjoile jätskitötteröitä bileissämme, mutta Babboeen voisi pakata tarjolle vaikka laatuoluita, jotain somia snäcksejä tai ties mitä..

 

Juuri kun luulin, että laatikkopyörähääideani olisi Suomen rajojen sisällä suorastaan uniikki, tuttava nokitti reippaasti: hän oli ollut taannoin helsinkiläisissä häissä, joista hääpari poistui vihkimisen jälkeen juuri laatikkopyörän kyydissä. Ovat kuulemma innokkaita lootapyöräharrastajia. (Jos luette tätä, terveisiä, hieno veto!)
Jatketaan suunnittelua. Luotan siihen, että Babboelle löytyy sovelias tehtävä häähulinoissa. Parhaassa tapauksessa sammumme lootaan hääyöksi. Aamen.

 

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): , ,

Ilmoitus

Kommentit

Yksi vastaus postaukseen “Häät laatikossa?”

  1. Heidi

    Viihdytysfunktio nyt ainakin: laatikko täyteen lapsia ja sata kierrosta ympäri pihaa vaikka reippaan bestmanin polkemana.

    Vastaa

Jätä kommentti