Bingo!

Teksti: | Julkaistu 11.10.2013

Tänään sattui jotakin perin kummallista. Käppäilimme aamupäivällä parinsadan metrin matkan Mercat de Sant Antonin kauppahalliin. Odotukset olivat korkealla: olin suunnitellut kokkaavani lähikauppahallin antimista ruokaa koko kuukauden. Tavoitteeni on olla marraskuuhun mennessä Turun taidokkain katalaanikokki. Mitä perillä odottikaan? Kauppahallin runko, rypäs hikisiä työmiehiä ja metritolkulla keltaista muovinauhaa ilmoittamassa miltei vuoden mittaisesta remontista. Hmph! Ei väkisin.

Mutta ei tämä ollut se kummallinen juttu. Onneksi samaisen aukion laidalta löytyi ihana, luomupainotteinen marketti, josta pääsimme hamstraamaan pehmoisia, täydellisen kypsiä viikunoita, papuja, munakoisoja ja juustoa. Kun hetkeä myöhemmin astuimme putiikista ulos, suoraan oven eteen oli parkkeerattu…

bab barsa

Bingo: Babboe Big! Ilman sähkömoottoria ja kukkakoristein, mutta tarpeeksi tutun näköisenä kuitenkin. Satulakin oli irrotettu vorojen varalta ihan oikeaoppisesti (me emme koskaan jaksa tehdä niin).

Juuri, kun ehdin väittää, ettei laatikkopyöriä ole bongattu. Niin heti toisena aamuna. Se meidän ikioma. Joka ilmestyi kuuden minuutin aikana suoraan markettimme eteen.

Teki mieli jäädä odottamaan omistajaa ja läimiä yläfemmoja, mutta tyydyin nappaamaan kuvan ja hipsimään puolinolostuneena eteenpäin.

Barcelona — sittenkin Babboe-kaupunki sekin.

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): , , ,

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti