Salakuva kurvikkaasta kaunottaresta

Teksti: | Julkaistu 14.10.2013

Mutta sehän on Babboe Curve!

Babboe-ajokkien bongailu Barcelonassa etenee sutjakasti. Nyt äkkäsimme Barri Gotícin symppikselle Place George Orwellille parkkeeratun uutuusmalli Curven, joita Suomeen on lupailtu ensi vuodeksi. Barcelonaan malli on siis ehtinyt jo kurvata. Pakkohan se oli ikuistaa, snäp.

Tämän Curven kyljessä oli nettiosoite, jossa oli tietysti pakko käydä kääntymässä. Sivut olivat vielä työn alla, mutta osoitteessa vinkkailtiin jo, että Barcelonasta voi pian vuokrata sähköisiä lootapyöriä. No hemmetti, hiemanko sellainen olisi ollut poikaa jo tällä matkallamme!

babboecurve

Mutta merkataan muistiin ensi kerraksi — merkatkaa tekin.

 

Merkatkaa myös muistiin tämä samaisella aukiolla opittu viisaus: älä koskaan rakenna leikkipuistoa, jonka välittömässä läheisyydessä ei ole vähintään B-oikeuksin varustettua baaria. Barcelona on äitien, isäin ja lasten paratiisi, kun vanhemmat voivat siemailla kaljaa tai kuohuvaa, kun jälkikasvu leikkii tyytyväisnä vieressä. Kellään ei ole hoppua mihinkään. Ah.

 

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): , , ,

Ilmoitus

Kommentit

2 vastausta postaukseen “Salakuva kurvikkaasta kaunottaresta”

  1. Jeremias

    Itse olen haaveillut puistosta kotikaupunkiini Porvooseen ”koska täällähän ei puistoja ole” [lue: Niitä on melkein liikaa ;)] jossa yhdistyisi perinteinen puisto, leikkipuisto, koirapuisto, kahvila ja omakotitalon takapiha. Kahvilasta voisi ottaa kupin kahvia ja surffata kännykällä tavarafillari.fi:ssä sillä aikaa kun kuopus syö hiekkaa hiekkalaatikosta ;).

    Vastaa
  2. Laura

    No kyllä! Just tollasia Suomeen kaivattaisiin. Ja kaljaa lisäks 😀

    Vastaa

Jätä kommentti