Aa niinku ahteri

Teksti: | Julkaistu 17.10.2013

On se kohtelias, se Babboe Big. Muisti meitä postikortilla kotopuolesta. No, ehkä se ei itse kirjoittanut, vaan ihanat lainaajamme Santra ja Riikka supersöötteine lapsosineen. Näin siinä luki:

Terveisiä Turusta!

Heti ensimmäisenä pyöräilypäivänä laatikkopyörä lähti Hirvensaloon, jonne edestakaista matkaa kertyy 12 km.

Matka meni hyvin ja lapset (melkein 2v ja 4v) olivat tyytyväisiä. He olivat ihastuneita muun muassa siitä, että matkan aikana voi ihastella tähtitaivasta. On kivaa, kun voi koko pyörämatkan ajan höpistä ja lauleskella lauluja lasten kanssa. Kuljemme normaalisti pyöräkärryllä, missä keskustelu on paljon hankalampaa.

Reissuun sisältyi myös pari tiukempaa ylämäkeä ja niitä ei ilman sähköavustusta olisi minkäänlaisia mahdollisuuksia päästä ylös. On sanottava, että pyöräkärry on ehkä toimivampi ratkaisu pidemmille matkoille.

Parin päivän sateettoman käytön jälkeen tulivat sateet ja tarve sadesuojalle. Suojan pystyttäminen oli näennäisesti hyvinkin helppoa ja yksinkertaista, mutta silti huidottiin hyvä tovi niiden keppien kanssa. Suojan kepeissä oli myös salaperäiset kirjaimet, jotka kertoivat niiden oikeat paikat. RV, RA, LV ja LA.

ra

Oli helppo päätellä mitä L ja R tarkoittivat, mutta hollannin kielen taitomme ei riittänyt tulkitsemaan sitä, kumpi niistä kuuluu eteen ja kumpi taakse. Soitto hollantilaiselle kaverille selvensi, että A on niin kuin ahteri (tai achter hollanniksi) eli taakse. Sadesuoja toimi hyvin ja yksi kyytiläinen sai ottaa matkan aikana kuvia, jotka osoittavatkin, että näkyvyys suojan läpi on aikamoisen hyvä.

ra2

Kätevä ominaisuus valojen kanssa on se, että ne voi pimeässä kääntää taaksepäin osoittamaan laatikon sisälle, jolloin tavaroiden ährääminen ja turvavöiden kiinnittäminen on helpompaa.

Pyörä sai myös kunnian lähteä viikottaiselle kauppareissulle. Kyytiin mahtui hyvin lapset ja viikon ruuat. Pientä kokemattoman jännitystä reissuun toi punaisena vilkkuva akun valo, mutta sentään päästiin kotiin. Täytyy ilmeisesti vähän keskittyä, että muistaa aina ladata akun ajoissa. Viikonloppuna laatikkopyörä pääsi kuskaamaan myytävää kirpparikamaa, kun Skanssissa oli Polarn O.Pyret Second Hand –tapahtuma. Kyydissä oli tavaraa, mutta pikkumatkalaiset unohtuivat kyydistä.

ra1

Ps. Haluaisimme vielä lähettää Messille haliterveiset sinne sinne Barcelonaan!

 

Kiitos, Babboe-lainaajat ja pyöräkulta! Kirjoitelkaa taas pian.

Ps. Terveiset toimitetaan perille parin viikon päästä, kun Aleksi menee Barcan peliin hurraamaan! Hola, Messi! Saludos de Babboe the laatikkopyörä!!!! Turku Finland you know!

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): , , ,

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti