Laatikko koetuksella

Teksti: | Julkaistu 27.10.2013

Terveiset Suomen Turusta!

Ollaankin saatu mielenkiintoiset kelit pyörän testaamiseen. Syksyn säät ovat olleet pääosin aurinkoisia ja kirpeän kuulaita, mutta mukaan on mahtunut onneksi muutakin. Yhteen päivään mahtui lumisadetta, vesisadetta, räntää, rakeita, huikaisevaa auringonpaistetta, sakeaa sumua ja puuskittaista tuulta. Kyllä siinä laatikkoa koeteltiin, mutta mitä vielä — hyvin selvittiin!

Laatikkopyöräilyssä on jotain letkeää ja rauhallista, joten sen kanssa ei tule mentyä veren maku suussa, vaan mukavan rennosti. Ei siinä rakeet tai tuulen tuiverrus haittaa. Kuvassa tunnelmia kauppareissulta. Viikon ostokset mahtuvat kyytiin mainiosti. Onneksi lapsilla on niin paksut kintaat, etteivät ne saa syötyä parhaita paloja jo kotimatkan aikana.

byärä

Terveisin,

Santra + Riikka + Vinski + Lennu + Babboe

 

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et):

Ilmoitus

Kommentit

2 vastausta postaukseen “Laatikko koetuksella”

 1. Heidi

  Tuo kuormasta syöminen on meillä yleinen ongelma. Kuopus ei turvavöistään ylety noukkimaan herkkuja kauppakasseista, mutta turvavöittä jo pitkään matkustanut esikoinen noukkii kassista eväät molemmille.

  Vastaa
 2. Ursula

  Heh, parhaat ja kiinnostavimmat ostokset lähtee kyllä kassista alta aikayksikön jos ei huomioi taaperon ulottuvuutta kauppakassien asettelussa.

  Muutenkin on optimaaliset kassit vielä haussa. Kolmen lapsen kanssa tavaraa pitää saada hallitusti penkkien alle, sekä neljännen matkustajan paikalle laatikon pohjalle ja penkille.
  Laatikkopyörässä jonkilaiset pinottavat laatikot olis näppäriä, mutta ne ei taas kaupassa ja kotona oikeen ole kuljetusystävällisiä. Jotku muotonsa pitävät napakat kassit (ehkä kahvipusseista ommellut tai punotut?) vois toimia sekä laatikossa että ostosten kantamiseen kaupassa/kotona. Jospa tässä talven mittaan jossain välissä olis aikaa nysvätä..

  Vastaa

Jätä kommentti