Koko perhe kyydissä

Teksti: | Julkaistu 10.11.2013

In Finland we have this thing called kaamos! Kuukauden Barcelonan-pyrähdys on ohi. Nyyh. Ei auta kuin fillaroida marrasmasennus tiehensä. Polkupyöräpäiväkirja herätköön siis taas eloon!

 

Eli Aleksi tässä moro!

Muistellaan hetki aurinkoista alkusyksyä. Silloin saatiin taas vieraita ja lähdettiin koeajolle tilavalle Forum Marinumin parkkikselle. Pyörän rakenteiden ja osien sihtaamisen aikana käytiin perinteiset alkupuheet (pyörälle voi nousta ennen kuin lähtee liikkeelle koska kolmipyöräisenä se ei tosiaan kaadu, pyörällä kääntyessä ei kannata nojata tankoon, sähköapu lähtee käyntiin parin polkaisun jälkeen, vastaantulijoiden hymyistä ei kannata hämmentyä…)

Tällä kertaa testaajana toimi omaa kotiaan Turun laitamille rakentava insinööriperhe, jonka vanhemmat ovat molemmat töissä keskustassa. Pyörän rakenne aiheutti heti innostusta (”hei, mähän voin teettää duunissa uudet vanerit jos laatikko ottaa iskua”) ja kolmipyöräisyys tuntui olevan juuri se, mitä haettiin. Laatikkopyöräkeskustelun aikaa valistin vanhempia siitä, että kolmipyöräinen on hieman kaksipyöräistä kömpelömpi, mutta eräänlaisena kakkosautona se on ainakin meillä toiminut erittäin hyvin. Juuri tätä testiperheessäkin oli puntaroitu.

pyär

Varmaankin jokaisen laatikkoperheen unelma on heittää lapset hoitoon ja sen jälkeen lähteä baarikierrokselle oman kullan kanssa ajovuoroja vaihdellen. Kuten kuva kertoo, testiperhe kokeili retken sujuvuutta heti. Babboe Big lupaa kantaa 100 kilon kuorman, joten ihan kivasti se aikuisenkin kyyditsemiseen soveltuu.

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et): ,

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti