Arki (ja juhla) yllättivät pyöräilijän!

Teksti: | Julkaistu 22.1.2014

Nyt niitä avemarioita kehiin! Olimme joulukuun ja alkuvuoden ajan maailman surkeimpia pyöräbloggaajia. Anteeksi! Toinen perheen aikuisista (ei mainita kumpi, mutta hän ei ollut miespuolinen) viipotti pikkujouluista toiseen skumppapullo liimattuna kouraansa, toinen viihdytti lapsia. Sitten leivottiin pipareita, koristeltiin kuusta, stressattiin joulupöydän antimia, mitä näitä nyt on… Joulurauhan julistukseen oli tarkoitus laatikkopyöräillä, mutta tihkusade nitisti suureelliset aikeemme. Onneksi eräs Tavarafillaristi bongattiin tapahtumasta Babboe Bigin kanssa, joten merkki oli edustettuna juhlatilaisuudessa.

Vuoden alkua taas värittää kuopuksemme päiväkotistartti. Varsinkin parjattuun kiintymysvanhemmuuteen kallellaan olevan äidin sydän on sykkyrällä ja väräjää huolestuneena. Miten se nyt pärjää… Miten alle puolitoistavuotiasta edes kehtaa laittaa hoitoon tässä kotihoidon luvatussa maassa…

Palaamme pian linjoille, jahka sydämen muruset on pikaliimattu kokoon. Ensimmäiset itkuttomat hyvästit koettiin tänään, joten hetki voi olla käsillä hyvinkin pian!

uljas

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et):

Ilmoitus

Kommentit

Yksi vastaus postaukseen “Arki (ja juhla) yllättivät pyöräilijän!”

  1. Juhuri

    Vaimo oli hiukan joulurauhanjulistukseen lähtöä vastaan, mutta minun ja lasten painostuksella lähdettiin Babboella.

    Lapset (yhdellä lainalapsella vahvistettuna) ainakin viihtyi katoksen alla 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti