Perhepyöräparatiisi

Teksti: | Julkaistu 13.3.2014

filfill

Ei liene tarpeen tarkentaa, missä olemme. Perhepyöräparatiisissa. Ja paratiisihan tämä kanaali  en ja kauniiden kukkapuskain kaupunki on muutoinkin. Minulla ei ole varaa ylenkatsoa lihapullabaareihinsa vuosi toisensa jälkeen palaavia Costa Brava -suomalaisia, sillä perheeni on ihan yhtä koukussa turvamatkoihin: niihin, jotka eivät petä. Niihin, joissa kolutaan samat nurkat, puistot ja raflat joka vuosi ja uskaltaudutaan korkeintaan muutamaan uuteen kohteeseen.

Niinpä keväinen Amsterdam näyttäytyy meille taas kuvankauniina Brouwersgrachtina, sen varrella nököttävänä vakkarileikkipuistona, hulisevana Jordaanina, De PizzaBakkersin täydellisinä pitsoina ja Laivamuseon loputtoman hienoina näyttelysaleina.

Tänä vuonna yritämme täyttää uutuuskiintiön seilaamalla rautatieaseman takaa lähtevillä ilmaisilla lautoilla uusille saarille tsiigaamaan kaupungin moderneja hoodeja. Kenties pääsemme viimein myös supertyylikkääseen pääkirjastoon tähyilemään merelle. Anne Frankin talon jonot taas näyttävät tänäkin vuonna niin ketuttavilta, että käännymme kerta toisensa jälkeen tiehensä. Vielä joskus.

fill

Mutta ihanaa on. Aurinko porottaa niin, että iltapäivisin pitää kuoria takki tiehensä. Ja joo, tavarafillareiden väistely on oma taiteenlajinsa. Pitää mielen virkeänä ja uumat kapeina. Tai siis pitäisi, ellei pitäisi joka päivä testata juustoja ja oluita.. Kippis ja terveisiä Kolmannen pyörän lukijoille!

fillaa

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et):

Ilmoitus

Kommentit

Yksi vastaus postaukseen “Perhepyöräparatiisi”

  1. Teppo

    Aah, mä oon niin kade. Amsterdam on mahtava. Viime vuonna ajateltiin, että tullaan joka vuosi, mutta nyt näyttää jäävän Dam 2014 väliin… 🙁

    No, Köpikseen sentään. Enää pari viikkoa ja ollaan matkalla laatikkopyörien Edeniin mekin.

    Vastaa

Jätä kommentti