New kid on the block

Teksti: | Julkaistu 4.4.2014

Emme ole enää kulmakunnan ainoa Babboe Big-perhe! Samanmoinen pyörä on muuttanut miltei viereiseen kortteliin. Iih — jotenkin liikuttavaa.

Valpas naapurimme olikin jo kuulemma luullut, että pyörämme on varastettu, kun hän näki tutun näköisen Babboen kiitävän hurjaa vauhtia läheistä mäkeä ylös ihan vieraan hepun polkemanana. (On muuten tosi sydäntä lämmittävää, että meidän Babboe on taloyhtiömme yhteinen lemmikki, jonka hyvinvoinnista naapurit huolehtivat. Pitävät huolta, ettei pollitä ja ideoivat usein säilytysratkaisuja ja kyselevät pyörän ominaisuuksista. On se valloittava söpöläinen, meijjän pienokainen iso mötikkä.)

nyykid_

(Huom: kuvan seinämaalaus ei liity tapaukseen ja on puhtaasti koristeellinen elementti tässä merkinnässä — en minä nyt niin kreisi oo, että lähden kuvailemaan toiden pyöriä niiden pihoille..)

 

Nykyään kurkkaamme läheiselle sisäpihalle tavallista uteliaampana ohi polkiessa. Onko Babboen serkku/täti/sisko siellä ja miten ne sen lukitsevat? Onko niillä monta lasta? Ovatkohan ne kivoja? Jos joskus törmätään, on pakko pysäyttää ja moikata. Jonkun yhteenkuuluvuuden tunteen tämä laatikkopyörähomma vielä luo, kun touhu ei ole ainakaan Turussa vielä valtavan yleistä — niin harmillista kuin se onkin. Toivottavasti lajitoverin bongaaminen on vielä joskus niin yleinen juttu, ettei sille tulisi mieleenkään uhrata omaa blogimerkintää.

Mutta toistaiseksi: tervetuloa naapurustoon, salaperäinen toinen Babboe Big! Me ollaan sun ei-niin-salaisia faneja. Ja lisääntykää ja täyttäkää maa. Teitä mahtuu tänne vielä satamäärin. Jokirannassa rullaillaan!

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et):

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti