Erilainen iltalenkki

Teksti: | Julkaistu 7.4.2014

Kun helmikuu tuntuu nahoissa keväiseltä, en riemuitse, että kevät jee, vaan nurisen, että h*******n ilmastonmuutos ja armageddon. Luonnotonta. Mutta kun katupöly alkaa kuristaa kurkkua maaliskuun lopussa, minäkin myönnyn riemuitsemaan: nyt se tuli, kevät, ihan oikea kevät, kevät kevät kevät!

Kevätilloissa on taikaa, jonka ehtii aina vuodenkierron aikana unohtaa. Sitten se tunne taas iskee: huumaava, humalluttava, hullaannuttava levottomuus. Illalla ei enää voi nysvätä Pikku Kakkosen ja palapelien äärellä koko iltaa, vaan on pakottava tarve lähteä tutkimaan heräävää maailmaa. Siksi lähdemme yleensä kuuden kieppeille pitkälle iltalenkille, jolta palataan vasta iltapuuropöytään.

fillll

Ihanan, keltaisen Joponi takarengas oli talven jäljiltä puhki ja olin pari päivää pyörättä. Kevätmaniassani toitotin muulle perheelle, että ei se haittaa, lähdetään silti ulos, mä voin juosta Babboen vieressä! Ei muuta kuin pinkit juoksutossut jalkaan (en haluaisi mainostaa, mutta Niken Free-tossut on epäeettisyydestään huolimatta jumalten lahja jaloille) ja pinkomaan laatikon rinnalla. Aika monta kertaa piti pyytää hidastamaan.. Mutta lapsilla ainakin oli hauskaa. Osoittelivat puuskuttavaa mutsia ja hihittivät tohkeissaan.

Nyt ollaan käyty vastaavalla lenksulla jo parina iltana. Tulee pidettyä hyvä kävely- ja hölköttelytahti yllä. Suositellaan allekirjoittaneen kaltaisille laiskiaisille, jotka eivät saa peppuaan hevillä lenkille. Kirilaatikko — toimii.

Ja keväinen Turku — voi, se on kaunistakin kauniimpi ja sööttejä kohteita täynnä. Mutta se on jo oman postauksensa paikka, eli beware: Turku palaa.

turku

Tykkäsitkö blogista? Osta uusi Babboen perhepyörä ja käytä koodia LAURA. Saat 50 euron alennuksen lisävarusteista ja meidän perhe saa pienen palkkion hyvästä työstä!

Lue lisää!


Aihe(et):

Ilmoitus

Kommentit

Jätä kommentti